Yonex Aerosensa 20 12 stk.

Brand

EAN

4930379413339

Forhandler

239 kr.

Yonex Aerosensa 20 12 stk. – Holdbarhed og præcision til badmintonspillere. Den perfekte badmintonbold til seriøse spillere, der ønsker holdbarhed og præcision i deres spil. Pakken indeholder 12 stk. Aerosensa 20 bold, der er designet til enestående ydeevne på banen. Holdbar nylonfjer sikrer længere levetid, præcis og stabil flyvning. Let synlig med hvid fjer og klar kork. Velegnet til alle niveauer af badmintonspillere. Opgrader dit badmintonspil med Yonex Aerosensa 20 12 stk. pakken og oplev holdbarhed, præcision og stabilitet på banen. Køb nu og tag dit spil til det næste niveau!

Køb her

Varenummer (SKU): 8122500001482868 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Yonex Aerosensa 20 12 stk. – Holdbarhed og præcision til badmintonspillere

Yonex Aerosensa 20 er den perfekte badmintonbold til seriøse spillere, der ønsker holdbarhed og præcision i deres spil. Denne pakke indeholder 12 stk. Aerosensa 20 bold, der er designet til at levere enestående ydeevne på banen.

Holdbarhed og kvalitet

Med Yonex Aerosensa 20 får du en badmintonbold af høj kvalitet, der er designet til at holde længere. Bolden er fremstillet med holdbar nylonfjer, der sikrer, at den kan modstå intensivt spil uden at miste sin form eller kvalitet. Dette gør den ideel til både træning og konkurrence.

Præcision og stabilitet

Aerosensa 20 bolden er også kendt for sin præcision og stabilitet i luften. Den er designet med en aerodynamisk form, der giver en jævn og stabil flyvning, hvilket giver dig mulighed for at udføre præcise slag og smashes med større nøjagtighed.

Optimal synlighed

Med sin klare hvide farve og tydelige Yonex-logo er Aerosensa 20 bolden let at følge på banen. Dette sikrer, at du altid kan se bolden tydeligt og reagere hurtigt på dine modstanderes slag.

Perfekt til turneringer og træning

Uanset om du er en professionel spiller eller en entusiastisk amatør, vil Yonex Aerosensa 20 bolden opfylde dine forventninger. Den er godkendt af Badminton World Federation (BWF) og er derfor egnet til brug i turneringer og officielle kampe. Samtidig er den også velegnet til træning og almindelig spil.

  • 12 stk. Yonex Aerosensa 20 badmintonbolde
  • Holdbar nylonfjer for længere levetid
  • Præcis og stabil flyvning
  • Klar hvid farve for optimal synlighed
  • Godkendt af Badminton World Federation (BWF)

Opgrader dit badmintonspil med Yonex Aerosensa 20 12 stk. pakken og oplev holdbarhed, præcision og kvalitet i hver bold. Køb nu og tag dit spil til det næste niveau!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.