Basket med Bueskydning – 2-i-1 Basketstander med bueskydning – Højde 102 – 136cm

EAN

5704035340357

Forhandler

427 kr.

Basket med Bueskydning – 2-i-1 Basketstander med bueskydning – Højde 102 – 136cm er det perfekte valg for sportsentusiaster, der ønsker at kombinere basketball og bueskydning i ét produkt. Denne alsidige basketstander har en justerbar højde på 102 – 136 cm og er nem at samle og bruge både indendørs og udendørs. Med en robust konstruktion og en medfølgende bueskydningsplatform kan du træne dine færdigheder i både basketball og bueskydning. Dette produkt er ideelt til hele familien og vil bringe timevis af sjov og træning.

Køb her

Varenummer (SKU): 9723702088334328 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Basket med Bueskydning – 2-i-1 Basketstander med bueskydning – Højde 102 – 136cm

Praktisk og sjovt 2-i-1 produkt til både basketball og bueskydning

Denne basket med bueskydning er det perfekte valg for sportsentusiaster, der ønsker at kombinere to spændende aktiviteter i ét produkt. Med en justerbar højde på 102 – 136 cm kan både børn og voksne nyde denne alsidige basketstander.

Med denne 2-i-1 basketstander kan du nemt skifte mellem at spille basketball og træne dine bueskydningsfærdigheder. Den robuste konstruktion sikrer stabilitet under brug, og den medfølgende bueskydningsplatform giver dig mulighed for at øve dine præcisionsfærdigheder.

Spørgsmål og svar:

  • Hvad er højden på denne basketstander?
    Denne basketstander har en justerbar højde på 102 – 136 cm, hvilket gør den velegnet til både børn og voksne.
  • Kan jeg bruge denne basketstander både til basketball og bueskydning?
    Ja, denne 2-i-1 basketstander er designet til at give dig mulighed for at spille basketball og træne bueskydning. Du kan nemt skifte mellem de to aktiviteter.
  • Er denne basketstander stabil?
    Ja, denne basketstander er konstrueret med fokus på stabilitet. Den robuste konstruktion sikrer, at den står sikkert under brug.
  • Kommer denne basketstander med en bueskydningsplatform?
    Ja, denne basketstander inkluderer en bueskydningsplatform, der giver dig mulighed for at træne dine bueskydningsfærdigheder med præcision.

Opgrader din sportsoplevelse med denne 2-i-1 basketstander med bueskydning. Uanset om du er en basketballentusiast eller ønsker at udforske bueskydning, vil dette produkt give dig timevis af sjov og træning.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.