ARTGEIST Fototapet – Urban Gameplay, fodbold med farverig baggrund (flere størrelser) 100×70

Brand

EAN

5903301922925

Forhandler

349 kr.

ARTGEIST Fototapet – Urban Gameplay, fodbold med farverig baggrund (flere størrelser) 100×70 er den perfekte måde at tilføje et dynamisk og energisk touch til dit rum. Denne fototapet præsenterer et livligt fodboldmotiv med en farverig baggrund, der vil tiltrække opmærksomhed og skabe en unik atmosfære. Med flere størrelser tilgængelige kan du nemt finde den perfekte pasform til dit rum. Denne fototapet måler 100×70 cm og er ideel til at dekorere vægge i stuen, soveværelset, børneværelset eller endda kontoret. Lavet af høj kvalitet non-woven materiale for holdbarhed. Nem installation og fjernelse uden at beskadige væggen. Skab en livlig og farverig atmosfære med dette dynamiske fototapet. Tiltræk opmærksomhed med fodboldmotivet og den farverige baggrund. Ideel til stuen, soveværelset, børneværelset eller kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600386873838 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

ARTGEIST Fototapet – Urban Gameplay, fodbold med farverig baggrund (flere størrelser) 100×70

Skab en livlig og farverig atmosfære med ARTGEIST Fototapet – Urban Gameplay

ARTGEIST Fototapet – Urban Gameplay er den perfekte måde at tilføje et dynamisk og energisk touch til dit rum. Denne fototapet præsenterer et livligt fodboldmotiv med en farverig baggrund, der vil tiltrække opmærksomhed og skabe en unik atmosfære.

Med flere størrelser tilgængelige kan du nemt finde den perfekte pasform til dit rum. Denne fototapet måler 100×70 cm og er ideel til at dekorere vægge i stuen, soveværelset, børneværelset eller endda kontoret.

ARTGEIST Fototapet – Urban Gameplay er lavet af høj kvalitet non-woven materiale, der sikrer en holdbar og langvarig brug. Den er nem at installere og kan let fjernes uden at efterlade spor eller beskadige væggen.

Med denne fototapet kan du skabe et inspirerende og levende rum, der vil appellere til fodboldentusiaster i alle aldre. Giv dit rum et friskt pust af energi og stil med ARTGEIST Fototapet – Urban Gameplay.

  • Skab en livlig og farverig atmosfære med dette dynamiske fototapet
  • Fodboldmotiv med en farverig baggrund tiltrækker opmærksomhed
  • Tilgængelig i flere størrelser, herunder 100×70 cm
  • Ideel til stuen, soveværelset, børneværelset eller kontoret
  • Lavet af høj kvalitet non-woven materiale for holdbarhed
  • Nem installation og fjernelse uden at beskadige væggen

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.