ARTGEIST billede trykt på lærred – I Love Football, 5-delt – Flere størrelser 100×50

Brand

EAN

5903143941375

Forhandler

799 kr.

Skab en fantastisk atmosfære i dit hjem eller kontor med dette smukke ARTGEIST billede trykt på lærred. Motivet “I Love Football” er perfekt til fodboldentusiaster og vil tilføje et sporty touch til ethvert rum. Bestil dit ARTGEIST billede trykt på lærred – I Love Football i dag og vis din kærlighed til fodbold på en stilfuld og unik måde!

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600311959890 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

ARTGEIST billede trykt på lærred – I Love Football, 5-delt – Flere størrelser 100×50

Skab en fantastisk atmosfære i dit hjem eller kontor med dette smukke ARTGEIST billede trykt på lærred. Motivet “I Love Football” er perfekt til fodboldentusiaster og vil tilføje et sporty touch til ethvert rum.

Produktbeskrivelse:

  • 5-delt billede trykt på lærred
  • Motiv: “I Love Football”
  • Flere størrelser tilgængelige, herunder 100×50 cm
  • Høj kvalitet og holdbare materialer
  • Nem at hænge op og vedligeholde

Dette 5-delt billede er ideelt til at skabe et iøjnefaldende fokuspunkt i ethvert rum. Det er perfekt til at dekorere stuer, soveværelser, kontorer eller endda sportsklubber. Med forskellige størrelser tilgængelige, herunder 100×50 cm, kan du vælge den størrelse, der passer bedst til dit rum.

Billedet er trykt på lærred af høj kvalitet, hvilket sikrer skarpe detaljer og levende farver. Det er også holdbart og modstandsdygtigt over for falming, så du kan nyde det i lang tid. Hæng det op med det medfølgende ophængssystem, og det vil være klar til at pryde dine vægge på ingen tid.

Uanset om du er en passioneret fodboldfan eller ønsker at tilføje et sporty element til dit hjem, er dette ARTGEIST billede trykt på lærred det perfekte valg. Gør dit rum mere levende og udtryk din kærlighed til fodbold med dette fantastiske kunstværk.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.