ARTGEIST Fototapet af fodbold på mursten – Street football (flere størrelser) 100×70

Brand

Forhandler

349 kr.

Skab en dynamisk og urban atmosfære i dit hjem med denne imponerende fototapet af fodbold på mursten. Tapetet fanger essensen af gadebold og tilføjer et sporty og energisk touch til ethvert rum. Uanset om det er til børneværelset, teenageværelset eller spillerummet, vil denne fototapet helt sikkert vække begejstring hos fodboldentusiaster i alle aldre. Bestil din fototapet af fodbold på mursten – Street football i dag og giv dit hjem et sporty og dynamisk twist!

Køb her

Varenummer (SKU): 6722602018785348 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Fototapet af fodbold på mursten – Street football (flere størrelser)

Skab en dynamisk og urban atmosfære i dit hjem med denne imponerende fototapet af fodbold på mursten. Tapetet fanger essensen af gadebold og tilføjer et sporty og energisk touch til ethvert rum. Uanset om det er til børneværelset, teenageværelset eller spillerummet, vil denne fototapet helt sikkert vække begejstring hos fodboldentusiaster i alle aldre.

Produktinformation:

  • Design: Street football
  • Materiale: Høj kvalitet non-woven tapet
  • Størrelse: 100×70 cm
  • Flere størrelser tilgængelige
  • Nem installation og fjernelse
  • Holdbart og modstandsdygtigt over for sollys
  • Skaber en realistisk og levende effekt

Denne fototapet er perfekt til at skabe et unikt og personligt præg i dit hjem. Den høje kvalitet af non-woven materialet sikrer, at tapetet er nemt at installere og fjerne, samtidig med at det er holdbart og modstandsdygtigt over for sollys. Med dens realistiske og levende effekt vil denne fototapet bringe liv og energi ind i ethvert rum.

Uanset om du er en fodboldfan eller ønsker at tilføje et sporty twist til dit hjem, er denne fototapet det perfekte valg. Giv dit rum et strejf af gadeboldens atmosfære og skab et inspirerende miljø med denne fototapet af fodbold på mursten.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.