Komplet Boksesæt – 25kg Tung Sandsæk, Boksehandsker, Håndbind, Beige

Brand

EAN

4260180098167

Forhandler

799 kr.

Komplet Boksesæt – 25kg Tung Sandsæk, Boksehandsker, Håndbind, Beige er det ultimative boksesæt til seriøse boksere og træningsentusiaster. Med dette komplette sæt får du en 25 kg tung sandsæk, boksehandsker, håndbind og alt i en stilfuld beige farve. Uanset om du er nybegynder eller erfaren bokser, vil dette sæt hjælpe dig med at forbedre din teknik, styrke og udholdenhed. Bestil dit boksesæt i dag og tag din boksetræning til det næste niveau.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100380621266 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Komplet Boksesæt – 25kg Tung Sandsæk, Boksehandsker, Håndbind, Beige

Det ultimative boksesæt til seriøse boksere

Med vores komplette boksesæt får du alt, hvad du har brug for til at træne som en ægte bokser. Dette sæt inkluderer en tung sandsæk på 25 kg, boksehandsker, håndbind og alt i en stilfuld beige farve. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil dette sæt hjælpe dig med at forbedre din teknik, styrke og udholdenhed.

25 kg Tung Sandsæk

Den medfølgende sandsæk vejer 25 kg og er perfekt til at træne dine slag og spark. Den er lavet af holdbart materiale, der kan modstå intensiv brug og sikrer en realistisk træningsoplevelse. Sandsækken er nem at montere og justere efter din ønskede højde.

Boksehandsker og Håndbind

Vores boksesæt inkluderer også et par boksehandsker og håndbind for at beskytte dine hænder og håndled under træningen. Boksehandskerne er lavet af kvalitetsmaterialer, der giver en behagelig pasform og optimal støtte. Håndbindene sikrer ekstra stabilitet og beskyttelse, så du kan træne uden bekymringer.

Stilfuld Beige Farve

Dette boksesæt skiller sig ud med sin stilfulde beige farve, der giver et moderne og elegant udseende. Uanset om du træner derhjemme eller i en bokseklub, vil dette sæt få dig til at føle dig selvsikker og motiveret til at nå dine træningsmål.

  • Perfekt til både nybegyndere og erfarne boksere
  • Forbedrer teknik, styrke og udholdenhed
  • Holdbar 25 kg sandsæk til realistisk træning
  • Boksehandsker og håndbind for optimal beskyttelse
  • Stilfuld beige farve for et moderne udseende

Investér i vores komplette boksesæt i dag og tag din boksetræning til det næste niveau. Uanset om du ønsker at blive en professionel bokser eller bare ønsker at træne som en, vil dette sæt give dig de nødvendige redskaber til at nå dine mål.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.