Boksesæksæt til børn med boksehandsker, 25 cm, H60 cm, vægt 9 kg, sort

Brand

EAN

4250787452752

Forhandler

499 kr.

Boksesæksæt til børn – Perfekt til sjov og træning. Med dette boksesæksæt til børn kan dine små bokseentusiaster få en sjov og energisk træningsoplevelse derhjemme. Sættet inkluderer et par boksehandsker og en boksesæk, der er ideel til børn i alle aldre. Længde: 25 cm, Højde: 60 cm, Vægt: 9 kg, Farve: Sort. Denne boksesæk er designet specielt til børn og er lavet af holdbare materialer, der kan modstå slag og stød. Uanset om dit barn ønsker at træne sine boksefærdigheder eller bare vil have en sjov og aktiv leg, er dette boksesæksæt det perfekte valg. Bestil dette boksesæksæt til børn i dag og lad dine små boksere nyde timevis af sjov og træning derhjemme!

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100664262394 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Boksesæksæt til børn – Perfekt til sjov og træning

Med dette boksesæksæt til børn kan dine små boksere få en sjov og energisk træningsoplevelse derhjemme. Sættet inkluderer et par boksehandsker og en boksesæk, der er ideel til børn i alderen X-X år.

Specifikationer:

  • Længde: 25 cm
  • Højde: 60 cm
  • Vægt: 9 kg
  • Farve: Sort

Denne boksesæk er designet specielt til børn og er lavet af holdbare materialer, der kan modstå slag og stød. Den er let at montere og kan nemt justeres i højden, så den passer til dit barns behov.

Med dette boksesæksæt kan dit barn udvikle deres motoriske færdigheder, styrke og koordination, samtidig med at de får en sjov og aktiv træning. Det er også en fantastisk måde for børn at frigive overskydende energi og forbedre deres selvtillid.

Uanset om dit barn er interesseret i boksning som sport eller bare ønsker at have det sjovt og være aktiv derhjemme, er dette boksesæksæt det perfekte valg. Det er også en fantastisk gaveidé til fødselsdage eller andre særlige lejligheder.

Bestil dette boksesæksæt til børn i dag og lad dit barn opleve glæden ved boksning og træning på en sikker og sjov måde!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.