Ovntørret Golf- og boldbanekalk 1-4 mm 1000 kg Frit leveret i hele DK

Forhandler

1.985 kr.

Ovntørret Golf- og boldbanekalk 1-4 mm 1000 kg – Frit leveret i hele DK. Effektiv og alsidig kalk til golf- og boldbaner. Naturlig og skånsom kalkning. Optimal partikelstørrelse og tørhed. Fordele ved Golf- og boldbanekalk 1-4 mm: Velegnet til golf- og boldbaner, 1000 kg kalk til rådighed, Gratis levering i hele Danmark, Naturlig og skånsom mod miljøet, Justerer pH-værdien og næringsstofbalancen, Optimal partikelstørrelse for jævn spredning, Ovntørret for bedre håndtering og effektivitet. Opnå en smuk og velplejet golf- eller boldbane med den ovntørrede Golf- og boldbanekalk i størrelsen 1-4 mm. Bestil nu og få gratis levering i hele Danmark!

Køb her

Varenummer (SKU): 8832102088512891 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Ovntørret Golf- og boldbanekalk 1-4 mm 1000 kg – Frit leveret i hele DK

Effektiv og alsidig kalk til golf- og boldbaner

Den ovntørrede Golf- og boldbanekalk i størrelsen 1-4 mm er den ideelle løsning til at opretholde en sund og velplejet golf- eller boldbane. Med en vægt på 1000 kg og gratis levering i hele Danmark, er det nemt at få adgang til dette kvalitetsprodukt.

Hvad er fordelene ved Golf- og boldbanekalk?

  • Forbedrer jordens pH-niveau: Golf- og boldbanekalken hjælper med at justere jordens pH-niveau, hvilket er afgørende for optimal vækst og sundhed af græsset.
  • Reducerer mos og ukrudt: Ved at anvende kalk regelmæssigt kan du minimere mos og ukrudt, da det skaber et miljø, der er mindre gunstigt for deres vækst.
  • Øger næringsstofoptagelsen: Kalken forbedrer jordens struktur og hjælper planterne med at optage næringsstoffer mere effektivt, hvilket resulterer i en grønnere og mere frodig bane.
  • Forebygger sygdomme: Ved at opretholde det rette pH-niveau kan du reducere risikoen for sygdomme og skadedyr, der kan skade græsset.

Hvordan anvendes Golf- og boldbanekalken?

For at opnå de bedste resultater anbefales det at sprede Golf- og boldbanekalken jævnt over banen ved hjælp af en spreder. Doseringen kan variere afhængigt af jordens tilstand og pH-niveauet. Det anbefales at følge producentens anvisninger for korrekt dosering.

Med den ovntørrede Golf- og boldbanekalk i størrelsen 1-4 mm kan du nemt opretholde en smuk og velplejet golf- eller boldbane. Bestil i dag og nyd fordelene ved dette kvalitetsprodukt, der leveres gratis i hele Danmark.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.