Babolat Movea Women Padelsko (Celestial/White) – 37

Brand

EAN

3324921808796

Forhandler

Original price was: 1.199 kr..Current price is: 599 kr..

Babolat Movea Women Padelsko (Celestial/White) – 37

Den perfekte padelsko til kvinder

Opgrader dit padelspil med Babolat Movea Women padelsko i strålende Celestial/White farve. Disse sko er specielt designet til kvinder, der ønsker komfort, stabilitet og stil på banen. Med størrelse 37 passer de perfekt til dig.

Ultimativ komfort og støtte

Babolat Movea Women padelsko er udstyret med avanceret teknologi, der sikrer ultimativ komfort og støtte under spillet. Den bløde og åndbare overdel giver en behagelig pasform, mens den polstrede indersål absorberer stød og reducerer belastningen på dine fødder.

Forbedret stabilitet og greb

Med Babolat Movea Women padelsko får du forbedret stabilitet og greb på banen. Den slidstærke ydersål er designet til at give maksimalt greb på både indendørs og udendørs underlag. Du kan stole på disse sko til at holde dig godt plantet og give dig den nødvendige stabilitet til at udføre dine bedste slag.

Stilfuldt design og holdbarhed

Babolat Movea Women padelsko kombinerer stil og holdbarhed. Det moderne Celestial/White design vil få dig til at skille dig ud på banen, samtidig med at skoene er bygget til at holde længe. De er lavet af kvalitetsmaterialer, der modstår slid og giver dig glæde ved spillet i lang tid.

  • Specielt designet til kvinder
  • Størrelse 37
  • Ultimativ komfort og støtte
  • Forbedret stabilitet og greb
  • Stilfuldt design og holdbarhed

Opgrader dit padelspil med Babolat Movea Women padelsko i Celestial/White farve. Disse sko er perfekte til kvinder, der ønsker komfort, stabilitet og stil på banen. Køb dem i størrelse 37 og oplev ultimativ komfort, forbedret stabilitet og et stilfuldt design. Bestil dine Babolat Movea Women padelsko i dag og tag dit spil til nye højder!

Køb her

Varenummer (SKU): 11354602015892331 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Babolat Movea Women Padelsko (Celestial/White) – 37

Den perfekte padelsko til kvinder

Opgrader dit padelspil med Babolat Movea Women padelsko i Celestial/White farve. Disse sko er specielt designet til kvinder, der ønsker komfort, stil og ydeevne på banen. Med størrelse 37 passer de perfekt til dig, der ønsker en sko, der passer godt og giver dig den nødvendige støtte.

Hold dig skridsikker og stabil på banen med Movea Women padelskoene. Den slidstærke sål giver dig et godt greb på underlaget, så du kan bevæge dig hurtigt og sikkert rundt på banen. Skoene er også lette og fleksible, hvilket giver dig mulighed for at reagere hurtigt og præcist på bolden.

Med deres moderne design og Celestial/White farve er disse padelsko også stilfulde. Du kan se godt ud og føle dig selvsikker, mens du spiller. Skoene er lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og modstår slid.

  • Størrelse: 37
  • Farve: Celestial/White
  • Designet til kvinder
  • Skridsikker og stabil sål
  • Lette og fleksible
  • Holdbart og slidstærkt materiale

Opgrader dit padelspil med Babolat Movea Women padelsko i størrelse 37. Køb dem i dag og oplev komfort, stil og ydeevne på banen!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.