Adidas RX Carbon Padelbat

Brand

EAN

8436548247751

Forhandler

Original price was: 1.599 kr..Current price is: 899 kr..

Adidas RX Carbon Padelbat – Øg dit spil med denne kraftfulde padelbat

Opgrader dit padelspil med Adidas RX Carbon Padelbat. Denne padelbat er designet til at give dig en forbedret ydeevne på banen. Med sin avancerede teknologi og holdbare konstruktion er denne padelbat ideel til både begyndere og erfarne spillere.

Key Features:

  • Carbon Composite Materiale: RX Carbon Padelbat er fremstillet af et letvægts carbon composite materiale, der giver en perfekt balance mellem styrke og fleksibilitet.
  • Power Embossed Surface: Denne padelbat har en Power Embossed overflade, der giver ekstra kraft og præcision i dine slag.
  • Adidas Smart Holes System: Det innovative Smart Holes System i denne padelbat sikrer optimal kontrol og bedre boldkontakt.
  • Comfort Grip: RX Carbon Padelbat er udstyret med en behagelig greb, der giver dig en sikker og komfortabel håndtering under spillet.
  • Forbedret Manøvredygtighed: Denne padelbat er designet til at forbedre din manøvredygtighed på banen, så du kan reagere hurtigt og præcist på modstanderens slag.

Uanset om du er en konkurrenceorienteret spiller eller bare nyder at spille padel for sjov, vil Adidas RX Carbon Padelbat hjælpe dig med at tage dit spil til næste niveau. Køb din padelbat i dag og oplev den ultimative kombination af kraft, kontrol og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 11354601446150145 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Adidas RX Carbon Padelbat – Den ultimative padelbat til præstation og kontrol

Opgrader dit padelspil med Adidas RX Carbon Padelbat. Denne padelbat er designet til at levere enestående præstation og kontrol på banen. Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, vil denne padelbat hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau.

Designet til præcision og kraft

  • Denne padelbat er konstrueret med et carbonramme, der giver en perfekt balance mellem stivhed og fleksibilitet. Dette resulterer i øget kraft og præcision i dine slag.
  • Det runde padelbat-hoved giver en større sweetspot, hvilket betyder mere kontrol og bedre præcision i dine skud.
  • Den anvendte EVA-skumkerne absorberer vibrationer og giver en behagelig følelse ved kontakt med bolden.

Overlegen komfort og holdbarhed

  • Den ergonomiske håndtagsteknologi sikrer en behagelig og sikker greb, hvilket minimerer risikoen for at tabe padelbatten under spillet.
  • Den slidstærke overflade af padelbatten sikrer langvarig holdbarhed og modstår slitage, selv ved intensiv brug.

Spørgsmål og svar

  • Hvad er vægten af Adidas RX Carbon Padelbat? – Vægten af denne padelbat er ca. 360-380 gram, hvilket giver en god balance mellem kontrol og kraft.
  • Er denne padelbat egnet til både begyndere og erfarne spillere? – Ja, Adidas RX Carbon Padelbat er velegnet til både begyndere og erfarne spillere. Den er designet til at hjælpe spillere på alle niveauer med at forbedre deres præstation og kontrol.
  • Hvordan vedligeholder jeg denne padelbat? – For at opretholde padelbattens ydeevne anbefales det at rengøre den regelmæssigt med en fugtig klud og undgå at udsætte den for ekstreme temperaturer.

Opgrader dit padelspil med Adidas RX Carbon Padelbat og oplev enestående præstation og kontrol på banen. Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, vil denne padelbat hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.