Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral

Brand

Forhandler

Original price was: 1.399 kr..Current price is: 799 kr..

Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral – Den ultimative padelketcher til øget præstation

Opgrader dit padelspil med Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral. Denne padelketcher er designet til at levere enestående præstationer på banen og hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau. Med en kombination af avanceret teknologi og enestående design er denne ketcher ideel til både erfarne spillere og nybegyndere.

Avanceret teknologi forbedrer dit spil

  • Vibram sål: Denne ketcher er udstyret med en Vibram sål, der giver enestående greb og stabilitet på banen. Dette sikrer, at du kan bevæge dig hurtigt og sikkert uden at miste fodfæste.
  • Carbonramme: Den lette carbonramme giver enestående styrke og holdbarhed, samtidig med at den giver dig mulighed for at generere mere kraftfulde slag.
  • Ekstra bred sweet spot: Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral har en ekstra bred sweet spot, hvilket betyder, at du får mere præcision og kontrol over dine slag.

Designet til komfort og stil

Ikke kun er Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral en ketcher med høj ydeevne, den er også designet med fokus på komfort og stil. Den ergonomiske håndtag giver en behagelig greb, mens det flotte koralfarvede design skiller sig ud på banen.

Uanset om du er en konkurrencedygtig spiller eller bare nyder at spille padel for sjov, vil Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral være din ultimative følgesvend på banen. Køb den i dag og oplev en forbedret padeloplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 8122601755030625 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral – Den ultimative padelketcher til øget præstation

Opgrader dit padelspil med Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral. Denne padelketcher er designet til at levere enestående præstationer på banen og hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau. Med en kombination af avanceret teknologi og kvalitetsmaterialer er denne ketcher ideel til både erfarne spillere og nybegyndere.

Avanceret teknologi forbedrer dit spil

Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral er udstyret med den nyeste teknologi for at forbedre dit spil. Den innovative Vibram-sål giver enestående greb og stabilitet, så du kan bevæge dig hurtigt og sikkert på banen. Denne ketcher har også en Carbon Tube-forstærkning, der øger stivheden og giver mere kraftfulde slag.

Optimal kontrol og komfort

Med Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral får du optimal kontrol over bolden. Den runde form og det bløde EVA-skum i kernen giver en fantastisk balance mellem kontrol og kraft. Ketcheren har også et Anti-Vibration System, der reducerer vibrationer og giver en behagelig spiloplevelse uden at gå på kompromis med præcisionen.

Holdbarhed og stilfuldt design

Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral er ikke kun en ketcher med høj ydeevne, den er også holdbar og stilfuld. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed, så du kan nyde dit spil i lang tid. Det flotte design med koralfarvede detaljer giver dig også mulighed for at skille dig ud på banen.

  • Avanceret Vibram-sål for enestående greb og stabilitet
  • Carbon Tube-forstærkning for øget stivhed og kraft
  • Rund form og blødt EVA-skum for optimal kontrol og kraft
  • Anti-Vibration System for reducerede vibrationer og behagelig spiloplevelse
  • Holdbar og stilfuldt design med koralfarvede detaljer

Opgrader dit padelspil med Bullpadel Vertex Vibram 23V Coral og oplev enestående præstationer på banen. Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, vil denne ketcher hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale. Køb den i dag og tag dit padelspil til det næste niveau!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.