Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia

Brand

Forhandler

Original price was: 1.499 kr..Current price is: 899 kr..

Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia – Let din præstation flyve højt. Den ultimative padel sko til konkurrence og fart. Opgrader din padeloplevelse med Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia. Disse sko er designet til at give dig den ultimative kombination af komfort, stabilitet og fart på banen. Uanset om du er en erfaren spiller eller en nybegynder, vil disse sko hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau. Med deres lette og fleksible design giver Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia dig mulighed for at bevæge dig hurtigt og ubesværet rundt på banen. Den innovative Matryx® teknologi i overdelen sikrer en perfekt pasform og øget åndbarhed, så dine fødder forbliver komfortable og kølige under intense kampe. Disse sko er udstyret med Babolats Power Straps system, der giver ekstra støtte og stabilitet til dine fødder. Dette hjælper med at forhindre vridning og skader, så du kan spille med tillid og fokusere på dit spil. Ydersålen er lavet af Michelin Performance gummi, der giver enestående greb og slidstyrke på alle typer underlag. Med deres stilfulde hvide og røde farvekombination er Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia ikke kun yderst funktionelle, men også et æstetisk valg. Uanset om du spiller på konkurrenceniveau eller bare for sjov, vil disse sko give dig den nødvendige støtte og komfort til at dominere banen. Opgrader dit padelspil med Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia og oplev en ny dimension af komfort og ydeevne på banen. Køb dem i dag og tag din padeloplevelse til nye højder!

Køb her

Varenummer (SKU): 8122600173419002 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia – Let din præstation flyve højt

Den ultimative padel sko til konkurrence og fart

Opgrader din padeloplevelse med Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia. Disse sko er designet til at give dig den ultimative kombination af komfort, stabilitet og fart på banen. Uanset om du er en erfaren spiller eller en nybegynder, vil disse sko hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau.

Med deres lette og fleksible design giver Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia dig mulighed for at bevæge dig hurtigt og ubesværet rundt på banen. Den innovative Matryx® teknologi i overdelen sikrer en perfekt pasform og øget åndbarhed, så dine fødder forbliver komfortable og kølige under intense kampe.

Disse sko er udstyret med Babolats Power Straps system, der giver ekstra støtte og stabilitet til dine fødder. Dette hjælper med at forhindre vridning og skader, så du kan spille med tillid og fokusere på dit spil. Ydersålen er lavet af Michelin Performance gummi, der giver enestående greb og slidstyrke på alle typer underlag.

Med deres stilfulde hvide og røde farvekombination er Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia ikke kun yderst funktionelle, men også et æstetisk valg. Uanset om du spiller på konkurrenceplan eller bare for sjov, vil disse sko give dig et professionelt look og en selvsikker attitude på banen.

  • Let og fleksibel design for hurtig og ubesværet bevægelse
  • Matryx® teknologi sikrer en perfekt pasform og åndbarhed
  • Power Straps system for ekstra støtte og stabilitet
  • Michelin Performance gummiydersål for enestående greb og slidstyrke
  • Stilfuld hvid og rød farvekombination for et professionelt look

Opgrader dit padelspil med Babolat Jet Premura 2 Juan Lebron White/Red Dahlia. Køb dem i dag og oplev den ultimative kombination af komfort, stabilitet og fart på banen.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.