RS Ball Cart Large

Brand

EAN

4902430478694

Forhandler

1.899 kr.

RS Ball Cart Large – Den perfekte løsning til boldopbevaring. Hold dine bolde organiserede og let tilgængelige. Rummelig og praktisk med stor kapacitet. Robust konstruktion og låsbar funktion for ekstra sikkerhed. Let at samle og kræver minimal vedligeholdelse. Fremstillet af holdbare materialer til langvarig brug. Bestil din RS Ball Cart Large i dag og oplev den praktiske og effektive måde at opbevare dine bolde på. Perfekt til boldopbevaring på sportspladser og i sportsklubber.

Køb her

Varenummer (SKU): 8122600354596665 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

RS Ball Cart Large – Den perfekte løsning til boldopbevaring

RS Ball Cart Large er den ideelle løsning til opbevaring af boldene på din sportsplads eller i din sportsklub. Denne rummelige boldvogn er designet til at holde dine boldsamlinger organiserede og let tilgængelige. Med RS Ball Cart Large kan du nemt transportere og opbevare et stort antal bolde på en praktisk og effektiv måde.

Hold dine bolde organiserede og beskyttede

Med RS Ball Cart Large kan du nemt holde styr på dine bolde og undgå rod. Denne boldvogn har en robust konstruktion og er udstyret med holdbare hjul, der gør det nemt at flytte rundt på boldene. Den har også et låg, der sikrer, at boldene forbliver beskyttede mod støv, snavs og vejrforhold.

Nem adgang og transport

RS Ball Cart Large er designet med fokus på brugervenlighed. Den har en åben top, der giver nem adgang til boldene, så du hurtigt kan finde den bold, du har brug for. Boldvognen er også let at transportere, takket være dens lette vægt og ergonomiske håndtag.

Rummelig og holdbar

Med sin store kapacitet kan RS Ball Cart Large rumme op til 50 bolde, hvilket gør den ideel til sportsklubber, skoler og sportspladser. Den er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for slid og skader.

  • Perfekt til boldopbevaring på sportspladser og i sportsklubber
  • Rummelig nok til at rumme op til 50 bolde
  • Robust konstruktion og holdbare hjul for nem transport
  • Låg for at beskytte boldene mod støv, snavs og vejrforhold
  • Åben top for nem adgang til boldene
  • Letvægtsdesign og ergonomiske håndtag for nem transport
  • Fremstillet af holdbare materialer for langvarig brug

Med RS Ball Cart Large kan du organisere dine bolde på en praktisk og effektiv måde. Gør boldopbevaring til en leg med denne holdbare og rummelige boldvogn. Bestil din RS Ball Cart Large i dag og hold dine bolde beskyttede og let tilgængelige!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.