Head Speed Pro X 2023

Brand

EAN

724794637593

Forhandler

Original price was: 2.799 kr..Current price is: 1.399 kr..

Head Speed Pro X 2023 – Den ultimative tennisketcher til professionelle spillere. Den nyeste tilføjelse til Head’s populære serie af tennisketchere. Avanceret teknologi forbedrer dit spil med Graphene 360+ teknologi, Speedframe teknologi og stringbed teknologi. Vægt: 315 gram. Grebstørrelser: 4 1/4, 4 3/8 og 4 1/2. Egnet til professionelle spillere. Forbedrer præstation med mere kontrol, kraft og præcision. Perfekt valg for ambitiøse tennisspillere. Køb din Head Speed Pro X 2023 i dag og dominér banen. Padel.

Køb her

Varenummer (SKU): 8122600717877822 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Head Speed Pro X 2023 – Den ultimative tennisketcher til professionelle spillere

Head Speed Pro X 2023 er den nyeste tilføjelse til Head’s populære serie af tennisketchere. Denne avancerede tennisketcher er specielt designet til professionelle spillere, der ønsker at tage deres spil til det næste niveau. Med en kombination af avanceret teknologi og enestående ydeevne er denne ketcher et perfekt valg for ambitiøse tennisspillere.

Avanceret teknologi forbedrer dit spil

Head Speed Pro X 2023 er udstyret med den nyeste teknologi, der er udviklet til at forbedre dit spil på banen. Den innovative Graphene 360+ teknologi giver en optimal kombination af kraft og stabilitet, hvilket resulterer i mere præcise og kraftfulde slag. Denne ketcher er også designet med en større sweetspot, hvilket giver mere kontrol og bedre føling med bolden.

Letvægtsdesign for øget manøvredygtighed

Med sit letvægtsdesign er Head Speed Pro X 2023 ekstremt manøvredygtig og giver dig mulighed for at reagere hurtigt på banen. Denne ketcher er perfekt afbalanceret, hvilket giver en optimal kombination af kontrol og kraft. Uanset om du foretrækker at spille fra baseline eller ved nettet, vil denne ketcher give dig den nødvendige fleksibilitet til at dominere spillet.

Holdbarhed og komfort i fokus

Head Speed Pro X 2023 er ikke kun en ketcher med høj ydeevne, men den er også designet til at være holdbar og komfortabel. Den robuste konstruktion sikrer, at ketcheren kan modstå intensiv brug og bevare sin ydeevne over tid. Samtidig er den ergonomiske greb behagelig at holde om, hvilket giver dig mulighed for at spille i timevis uden at opleve ubehag.

  • Avanceret Graphene 360+ teknologi forbedrer kraft og stabilitet
  • Større sweetspot forbedrer kontrol og føling med bolden
  • Letvægtsdesign for øget manøvredygtighed på banen
  • Perfekt afbalanceret for optimal kombination af kontrol og kraft
  • Holdbar konstruktion sikrer lang levetid
  • Ergonomisk greb for komfort under lange spil

Head Speed Pro X 2023 er den ultimative tennisketcher til professionelle spillere, der ønsker at forbedre deres spil. Med sin avancerede teknologi, letvægtsdesign og holdbarhed er denne ketcher et pålideligt valg, der vil hjælpe dig med at dominere på banen. Køb din Head Speed Pro X 2023 i dag og oplev en ny dimension af tennisspil!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.