Wilson Bela Team V2 2023 – Padel bat

Brand

EAN

097512699983

Forhandler

Original price was: 1.649 kr..Current price is: 1.349 kr..

Opgrader dit padelspil med Wilson Bela Team V2 2023 padelbat. Dette padelbat er designet i samarbejde med den legendariske padelspiller Fernando Belasteguín og er perfekt til både begyndere og erfarne spillere. Med sin avancerede teknologi og holdbare konstruktion vil dette padelbat hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau. Avanceret teknologi for forbedret ydeevne inkluderer Power Foam teknologi, Carbon Fiber Face og Tri-Hex Grip. Perfekt balance og håndtering sikrer præcise slag og god hastighed. Holdbar konstruktion med carbonfiber gør dette padelbat ekstremt holdbart. Opgrader dit padelspil i dag med Wilson Bela Team V2 2023 padelbatet og oplev forbedret kraft, kontrol og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11268301562925768 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Wilson Bela Team V2 2023 – Padel bat

Opgrader dit padelspil med Wilson Bela Team V2 2023 padelbat. Dette padelbat er designet i samarbejde med den legendariske padelspiller Fernando Belasteguín og er perfekt til både begyndere og erfarne spillere. Med sin avancerede teknologi og holdbare konstruktion vil dette padelbat hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau.

Avanceret teknologi for forbedret ydeevne

  • Power Foam teknologi for øget kraft og præcision i dine slag
  • Carbon Fiber Face for forbedret holdbarhed og respons
  • Større sweetspot for bedre kontrol og præcision
  • AntiShock Skin for reduceret vibration og bedre komfort

Perfekt balance og komfort

Wilson Bela Team V2 2023 padelbat er designet med fokus på balance og komfort. Den lette konstruktion og ergonomiske greb giver dig mulighed for at spille i timevis uden at blive træt. Uanset om du foretrækker kraftfulde smash eller præcise volleys, vil dette padelbat give dig den nødvendige kontrol og komfort.

Holdbar og pålidelig

Dette padelbat er bygget til at holde. Med sin holdbare konstruktion kan det modstå intensivt spil og bevare sin ydeevne over tid. Uanset om du spiller regelmæssigt eller deltager i konkurrencer, kan du stole på, at Wilson Bela Team V2 2023 padelbat vil være din pålidelige partner på banen.

Opgrader dit padelspil i dag med Wilson Bela Team V2 2023 padelbat og oplev forbedret kraft, kontrol og komfort. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren spiller, vil dette padelbat hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale på banen.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.