Atx Mini Magnetisk Interval Timer

Brand

Forhandler

1.295 kr.

ATX Mini Magnetisk Interval Timer – Hold styr på din træning med præcision. Optimer din træning og opnå bedre resultater med ATX Mini Magnetisk Interval Timer. Bestil nu og tag din træning til næste niveau!

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000078320666 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

ATX Mini Magnetisk Interval Timer – Hold styr på din træning med præcision

ATX Mini Magnetisk Interval Timer er det perfekte værktøj til at optimere din træning og holde styr på dine intervaller. Uanset om du er en erfaren atlet eller en nybegynder, vil denne timer hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Præcis tidsstyring og intervalindstillinger

Med ATX Mini Magnetisk Interval Timer kan du nemt indstille og styre dine træningsintervaller. Timeren har en præcis nedtællingsfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den ønskede træningstid og hviletid. Du kan også programmere gentagelser og skabe skræddersyede træningsprogrammer.

Nem at bruge og transportere

Denne intervaltimer er designet til at være brugervenlig og let at transportere. Den magnetiske bagside gør det nemt at fastgøre timeren til metaloverflader, så du kan have den lige ved hånden under din træning. Den kompakte størrelse gør det også nemt at opbevare og tage med dig overalt.

Holdbar og pålidelig

ATX Mini Magnetisk Interval Timer er lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug. Den er designet til at modstå stød og slag, så den kan klare selv de mest intense træningssessioner. Timeren har også et pålideligt batteri, der sikrer, at den altid er klar til brug.

  • Præcis nedtællingsfunktion til træning og hvile
  • Programmerbare gentagelser og skræddersyede træningsprogrammer
  • Nem fastgørelse med magnetisk bagside
  • Kompakt og transportabel
  • Holdbar konstruktion til intens træning
  • Pålideligt batteri

Optimer din træning med ATX Mini Magnetisk Interval Timer og opnå bedre resultater. Hold styr på dine intervaller og træn mere effektivt. Bestil din intervaltimer i dag og tag din træning til næste niveau!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.