Kettlebell Vinyl (24 kg)

Forhandler

979 kr.

Kettlebell Vinyl (24 kg) – Holdbar og alsidig kettlebell til styrketræning. Perfekt til hjemme- og kommerciel brug. Forbedrer styrke, udholdenhed og muskelopbygning. Ergonomisk håndtag for komfort og sikkerhed. Justerbar vægt tilpasset dit niveau. Egnet til crossfit og kettlebell-træning.

Køb her

Varenummer (SKU): 6275000909999422 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Kettlebell Vinyl (24 kg) – Styrk din træning med denne holdbare og alsidige vægt

Denne Kettlebell Vinyl på 24 kg er det perfekte træningsredskab til at forbedre din styrke og udholdenhed. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil denne kettlebell hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Holdbar og alsidig

Denne kettlebell er lavet af høj kvalitet vinyl, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den er designet til at modstå intensiv brug og er ideel til både hjemme- og kommerciel brug. Med dens alsidighed kan du udføre forskellige øvelser som sving, squat, snatch og mange flere.

24 kg vægt

Denne kettlebell vejer 24 kg, hvilket gør den ideel til at udfordre din styrke og muskelopbygning. Den justerbare vægt gør det muligt for dig at tilpasse træningen efter dit niveau og gradvist øge intensiteten.

Ergonomisk håndtag

Denne kettlebell er designet med et ergonomisk håndtag, der giver en behagelig og sikker greb under træningen. Håndtaget er let at holde omkring, selv under svedige træningssessioner, og sikrer en stabil og kontrolleret bevægelse.

Fordele ved Kettlebell Vinyl (24 kg):

  • Forbedrer styrke og udholdenhed
  • Holdbar og lang levetid
  • Velegnet til både hjemme- og kommerciel brug
  • Justerbar vægt tilpasset dit niveau
  • Ergonomisk håndtag for komfort og sikkerhed

Uanset om du ønsker at tone dine muskler, forbedre din kondition eller øge din styrke, vil denne Kettlebell Vinyl (24 kg) være det perfekte træningsredskab til dig. Gør din træning mere effektiv og varieret med denne holdbare og alsidige kettlebell.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.