POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg)

Brand

Forhandler

819 kr.

POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg) – Holdbar og alsidig træningsvægt. Denne håndvægt er fremstillet af holdbart PU-materiale og er velegnet til forskellige øvelser og muskelgrupper. Juster vægten nemt med skrueknappen og opbevar den kompakte håndvægt efter træning. Træn effektivt og komfortabelt med POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg).

Køb her

Varenummer (SKU): 6275001311888042 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg) – Holdbar og alsidig træningsvægt

Træn effektivt med POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg)

POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg) er den perfekte træningspartner til dig, der ønsker at styrke og tone dine muskler. Denne håndvægt er designet til at give dig en holdbar og alsidig træningsoplevelse.

Holdbarhed og kvalitet

POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg) er fremstillet af høj kvalitet polyurethan (PU), hvilket gør den ekstremt holdbar og modstandsdygtig over for stød og slag. Den er designet til at modstå intensiv brug og vil holde i lang tid, selv under krævende træningsøvelser.

Alsidede træningsmuligheder

Med en vægt på 10 kg er denne håndvægt ideel til både begyndere og erfarne træningsentusiaster. Den giver dig mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser, herunder biceps curls, triceps extensions, skulderpres, goblet squats og meget mere. Uanset om du træner derhjemme eller i fitnesscentret, kan du nemt tilpasse vægten til dine individuelle behov og træningsmål.

Ergonomisk design for komfortabel træning

POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg) er designet med fokus på komfort under træning. Den har en ergonomisk formet håndtag, der giver et godt greb og reducerer risikoen for træthed og ubehag under træningen. Den glatte overflade sikrer også, at håndvægten er behagelig at holde i længere tid.

Fordele ved POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg):

  • Holdbar og modstandsdygtig over for stød og slag
  • Velegnet til både begyndere og erfarne træningsentusiaster
  • Mulighed for alsidige træningsøvelser
  • Ergonomisk design for komfortabel træning

Opnå dine træningsmål med POWR.4 PRO PU håndvægt (10 kg) – en pålidelig og alsidig træningsvægt, der vil hjælpe dig med at styrke og tone dine muskler effektivt. Køb den i dag og kickstart din træning!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.