POWR.4 PRO PU håndvægt (7 kg)

Brand

Forhandler

579 kr.

POWR.4 PRO PU håndvægt (7 kg) – Holdbar og alsidig træningsvægt. Denne håndvægt er fremstillet af høj kvalitet PU-materiale og har et ergonomisk greb for optimal kontrol og komfort. Velegnet til begyndere og erfarne træningsentusiaster, med mulighed for forskellige øvelser og målrettede muskelgrupper. Kompakt og let design til nem opbevaring og transport. Tag din træning til næste niveau med POWR.4 PRO PU håndvægt (7 kg).

Køb her

Varenummer (SKU): 6275001311888016 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

POWR.4 PRO PU håndvægt (7 kg) – Øg din styrke og træningseffektivitet

POWR.4 PRO PU håndvægt (7 kg) er den perfekte træningspartner til at forbedre din styrke og træningseffektivitet. Denne håndvægt er designet til at give dig en alsidig og effektiv træning, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Holdbar og ergonomisk design

Denne håndvægt er fremstillet af høj kvalitet PU-materiale, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Det ergonomiske design giver dig en behagelig og sikker greb, så du kan fokusere på din træning uden distraktioner.

7 kg vægt – Perfekt til styrketræning

Med en vægt på 7 kg er denne håndvægt ideel til styrketræning og muskelopbygning. Uanset om du ønsker at tone dine arme, skuldre eller rygmuskler, vil denne håndvægt hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Alsidede træningsmuligheder

POWR.4 PRO PU håndvægt (7 kg) giver dig mulighed for at udføre et bredt udvalg af øvelser, herunder biceps curls, triceps extensions, skulderpres og meget mere. Du kan skræddersy din træning efter dine behov og udfordre dine muskler på forskellige måder.

Nem at bruge og opbevare

Denne håndvægt er nem at bruge og kræver ingen installation. Du kan hurtigt komme i gang med din træning uden besvær. Den kompakte størrelse gør det også nemt at opbevare vægten, når den ikke er i brug.

  • Holdbart og ergonomisk design
  • 7 kg vægt – Perfekt til styrketræning
  • Alsidede træningsmuligheder
  • Nem at bruge og opbevare

Med POWR.4 PRO PU håndvægt (7 kg) kan du tage din træning til næste niveau og opnå dine træningsmål på en effektiv og sjov måde. Uanset om du træner derhjemme eller i fitnesscentret, vil denne håndvægt være din pålidelige træningspartner.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.