POWR.4 PRO PU håndvægt (3 kg)

Brand

Forhandler

259 kr.

POWR.4 PRO PU håndvægt (3 kg) – Øg din styrke og træningseffektivitet. Holdbar og komfortabel håndvægt lavet af høj kvalitet PU-materiale. Justérbar vægt for personlig tilpasning. Effektiv træning med alsidige øvelser. Kompakt og let design til nem transport og opbevaring. Perfekt til styrketræning og toning.

Køb her

Varenummer (SKU): 6275001311888012 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

POWR.4 PRO PU håndvægt (3 kg) – Øg din styrke og træningseffektivitet

POWR.4 PRO PU håndvægt (3 kg) er den perfekte træningspartner til at forbedre din styrke og træningseffektivitet. Denne håndvægt er designet til at give dig en alsidig og effektiv træning, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Holdbar og komfortabel

Denne håndvægt er lavet af høj kvalitet PU-materiale, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den ergonomiske form og det bløde greb giver dig en behagelig træningsoplevelse uden at glide eller skade dine hænder.

Justérbar vægt

POWR.4 PRO PU håndvægt (3 kg) har en justérbar vægtfunktion, der giver dig mulighed for at tilpasse modstanden efter dine individuelle behov og træningsniveau. Du kan nemt øge eller mindske vægten ved at tilføje eller fjerne vægtskiver.

Effektiv træning

Med denne håndvægt kan du udføre en bred vifte af øvelser, herunder biceps curls, triceps extensions, skulderpres og meget mere. Den alsidige træning hjælper med at styrke dine muskler, forbedre din kropsholdning og øge din træningseffektivitet.

Nem opbevaring

POWR.4 PRO PU håndvægt (3 kg) er kompakt og let, hvilket gør den nem at opbevare og transportere. Du kan nemt have den med dig til træningssalen, parken eller endda på ferie.

  • Perfekt til styrketræning og fitness
  • Justérbar vægt for personlig tilpasning
  • Holdbar og komfortabel PU-materiale
  • Alsidede øvelser for hele kroppen
  • Kompakt og let til nem opbevaring og transport

Med POWR.4 PRO PU håndvægt (3 kg) kan du tage din træning til det næste niveau og opnå dine fitnessmål på en effektiv og sjov måde. Uanset om du ønsker at opbygge muskler, forbedre din styrke eller tone din krop, er denne håndvægt det ideelle valg for dig.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.