POWR.4 PRO Neopren håndvægt (5 kg)

Brand

Forhandler

399 kr.

POWR.4 PRO Neopren håndvægt (5 kg) – Øg din styrke og udholdenhed. Denne håndvægt er lavet af holdbart og komfortabelt neoprenmateriale og er velegnet til forskellige øvelser og muskelgrupper. Den er også let at transportere og opbevare. Tag din træning til næste niveau med POWR.4 PRO Neopren håndvægt (5 kg).

Køb her

Varenummer (SKU): 6275001311889103 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

POWR.4 PRO Neopren håndvægt (5 kg) – Øg din styrke og udholdenhed

Produktbeskrivelse:

POWR.4 PRO Neopren håndvægt (5 kg) er det perfekte træningsredskab til at øge din styrke og udholdenhed. Denne håndvægt er designet til at give dig en effektiv træningsoplevelse, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Holdbar og komfortabel:

Denne håndvægt er lavet af høj kvalitet neopren, der sikrer holdbarhed og komfort under træningen. Det bløde neoprenovertræk giver et sikkert og behageligt greb, så du kan fokusere på din træning uden at bekymre dig om at miste grebet.

Velegnet til forskellige øvelser:

POWR.4 PRO Neopren håndvægt (5 kg) er velegnet til en bred vifte af øvelser, herunder armtræning, skuldertræning, brysttræning og meget mere. Den alsidige vægt gør det muligt for dig at skræddersy din træning efter dine individuelle behov og mål.

Forbedrer styrke og muskeltoning:

Med denne håndvægt kan du effektivt øge din styrke og muskeltoning. Ved at tilføje modstand til dine træningsrutiner udfordrer du dine muskler og hjælper med at opbygge styrke og definition.

Praktisk og transportabel:

Denne håndvægt er let og kompakt, hvilket gør den nem at transportere og opbevare. Du kan nemt tage den med dig til træningssalen, parken eller endda bruge den derhjemme.

Specifikationer:

  • Vægt: 5 kg
  • Materiale: Neopren
  • Farve: Sort
  • Dimensioner: [indsæt dimensioner]

POWR.4 PRO Neopren håndvægt (5 kg) er det ideelle valg for alle, der ønsker at forbedre deres styrke og udholdenhed. Med dens holdbarhed, komfort og alsidighed er denne håndvægt et must-have træningsredskab. Køb den i dag og kickstart din træning!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.