Håndvægte 10,0 kg Gul, Jordan Neopren (sæt)

Brand

EAN

5055555525787

Forhandler

909 kr.

Håndvægte 10,0 kg Gul, Jordan Neopren (sæt) er det perfekte valg til din træning. Disse håndvægte er designet til at forbedre din styrke og tone dine muskler. Med en vægt på 10,0 kg er de velegnede til både begyndere og erfarne træningsentusiaster. De er lavet af holdbart neoprenmateriale, der giver et sikkert og behageligt greb under træningen. Uanset om du træner derhjemme eller i fitnesscentret, er disse håndvægte et alsidigt redskab til at opnå dine træningsmål. Køb Håndvægte 10,0 kg Gul, Jordan Neopren (sæt) i dag og oplev en effektiv og behagelig træning.

Køb her

Varenummer (SKU): 6275000884701268 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Håndvægte 10,0 kg Gul, Jordan Neopren (sæt)

Holdbar og komfortabel træning med Håndvægte 10,0 kg Gul, Jordan Neopren (sæt)

Ønsker du at forbedre din styrke og tone dine muskler? Så er Håndvægte 10,0 kg Gul, Jordan Neopren (sæt) det perfekte valg til din træning. Disse håndvægte er designet til at give dig en effektiv og behagelig træningsoplevelse.

Med en vægt på 10,0 kg er disse håndvægte ideelle til både begyndere og erfarne træningsentusiaster. De giver dig mulighed for at udføre forskellige øvelser, herunder biceps curls, triceps extensions, skulderpres og meget mere. Uanset om du træner derhjemme eller i fitnesscentret, er disse håndvægte et alsidigt redskab til at opnå dine træningsmål.

Håndvægtene er fremstillet af høj kvalitet neopren, der giver et sikkert og behageligt greb under træningen. Den gule farve tilføjer en frisk og energisk stemning til din træning. De er også lette at rengøre og vedligeholde, så du kan holde dem i god stand i lang tid.

Med Håndvægte 10,0 kg Gul, Jordan Neopren (sæt) kan du træne effektivt derhjemme eller i fitnesscentret. Uanset om du ønsker at opbygge muskelstyrke, forbedre din kropsform eller øge din udholdenhed, er disse håndvægte det perfekte valg for dig.

  • 10,0 kg håndvægte i et sæt
  • Holdbart neoprenmateriale for sikkerhed og komfort
  • Velegnet til begyndere og erfarne træningsentusiaster
  • Perfekt til forskellige øvelser og træningsmål
  • Nem at rengøre og vedligeholde

Opnå dine træningsmål med Håndvægte 10,0 kg Gul, Jordan Neopren (sæt). Køb dem i dag og oplev en effektiv og behagelig træning.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.