Håndvægte, 2-sæt, 15 kg, med kuffert, inkl. 12 vægte (8×1 kg og 4×0,5 kg), Ø 30/31 mm, støbejern, forkromet, grå

Brand

EAN

4260180090208

Forhandler

699 kr.

Håndvægte, 2-sæt, 15 kg, med kuffert – Perfekt til styrketræning derhjemme. Holdbar støbejernskonstruktion med forkromet finish. Inkluderer 12 vægte til justering af vægten. Passer til standardvægtstænger. Nem transport og opbevaring med medfølgende kuffert. Velegnet til styrketræning af arme, skuldre, bryst, ryg og mere.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100380619025 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Håndvægte, 2-sæt, 15 kg, med kuffert – Perfekt til styrketræning derhjemme

Med dette håndvægtsæt får du alt, hvad du har brug for til at komme i gang med din styrketræning derhjemme. Sættet inkluderer to håndvægte med en samlet vægt på 15 kg, samt en praktisk kuffert til nem opbevaring og transport.

Holdbar og justerbar vægt

Håndvægtene er lavet af støbejern og er forkromede, hvilket sikrer en holdbar og langvarig kvalitet. De har en diameter på enten 30 eller 31 mm, hvilket passer til de fleste standardvægtstænger. Med de medfølgende 12 vægte (8×1 kg og 4×0,5 kg) kan du nemt justere vægten efter dine behov og træningsniveau.

Nem at bruge og transportere

Dette håndvægtsæt er designet med fokus på brugervenlighed. Vægtene er lette at montere og afmontere, så du hurtigt kan skifte mellem forskellige vægte under din træning. Den medfølgende kuffert gør det nemt at opbevare og transportere vægtene, så du kan træne hvor som helst, når som helst.

Styrk din krop og opnå dine træningsmål

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er dette håndvægtsæt ideelt til at styrke din krop og opnå dine træningsmål. Med muligheden for at justere vægten kan du gradvist øge intensiteten af dine øvelser og udfordre dine muskler. Brug vægtene til at træne arme, skuldre, bryst, ryg og meget mere.

  • 2-sæt håndvægte med en samlet vægt på 15 kg
  • Inkluderer 12 vægte (8×1 kg og 4×0,5 kg) til justering af vægten
  • Støbejernskonstruktion med forkromet finish for holdbarhed
  • Passer til standardvægtstænger med en diameter på 30/31 mm
  • Praktisk kuffert til opbevaring og transport
  • Velegnet til styrketræning af arme, skuldre, bryst, ryg og mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.