Abilica Black BarGlove

Brand

EAN

7051945553918

Forhandler

179 kr.

Abilica Black BarGlove – Holdbare handsker til intensiv træning. Skridsikkert greb og blød polstring for optimal komfort og beskyttelse. Justérbar pasform for bedre kontrol over vægtstangen. Forhindrer dannelse af vabler og hård hud. Gør din træning mere behagelig og effektiv med disse kvalitetshandsker. Perfekt til håndvægte og intensiv træning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000123564385 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica Black BarGlove – Beskyttelse og komfort til din træning

Abilica Black BarGlove er det perfekte tilbehør til din træning, der giver både beskyttelse og komfort. Disse handsker er designet til at forbedre din træningsoplevelse og hjælpe dig med at opnå dine fitnessmål.

Holdbarhed og greb

Med Abilica Black BarGlove får du handsker af høj kvalitet, der er designet til at holde længe. De er fremstillet af slidstærkt materiale, der kan modstå intensiv træning. Handskerne har også et skridsikkert greb, der giver dig bedre kontrol over vægtstænger og træningsudstyr.

Optimal komfort og åndbarhed

Disse handsker er ikke kun holdbare, men også yderst komfortable. De er polstrede på de rigtige steder for at beskytte dine hænder mod skader og ubehag. Samtidig tillader det åndbare materiale, at dine hænder forbliver tørre og komfortable under hele træningen.

Justérbar pasform

Abilica Black BarGlove er designet med en justérbar velcrolukning, der sikrer en perfekt pasform til dine hænder. Du kan nemt tilpasse handskerne til din størrelse og præference, hvilket giver dig optimal komfort og bevægelsesfrihed under træningen.

  • Slidstærke handsker til intensiv træning
  • Skridsikkert greb for bedre kontrol
  • Polstrede for at beskytte dine hænder
  • Åndbart materiale for komfort og tørhed
  • Justerbar velcrolukning for optimal pasform

Med Abilica Black BarGlove kan du træne med selvtillid og fokusere på at nå dine træningsmål uden at bekymre dig om ubehag eller skader på dine hænder. Gør din træning mere behagelig og effektiv med disse kvalitetshandsker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.