VirosPro Digitalt Sjippetov – 2.75 m

Brand

EAN

4770364143328

Forhandler

28 kr.

VirosPro Digitalt Sjippetov – 2.75 m: Det ultimative træningsredskab til effektiv og sjov træning. Forbedr kondition, styrke og koordination med dette digitale sjippetov. Avanceret teknologi registrerer spring, viser antal spring, kalorier og træningstid. Justérbar længde og holdbar konstruktion. Bestil i dag og opnå dine fitnessmål på en sjov og effektiv måde.

Køb her

Varenummer (SKU): 3514800196528815 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

VirosPro Digitalt Sjippetov – 2.75 m: Det ultimative træningsredskab til effektiv og sjov træning

VirosPro Digitalt Sjippetov – 2.75 m er det perfekte træningsredskab til dig, der ønsker at forbedre din kondition, styrke og koordination på en effektiv og sjov måde. Med dette digitale sjippetov kan du træne hvor som helst og når som helst, uden at bekymre dig om at blive fanget i tovet eller at justere længden manuelt.

Effektiv træning med digital teknologi

Dette digitale sjippetov er udstyret med avanceret teknologi, der registrerer dine spring og tæller antallet af spring præcist. Du kan nemt følge med på det digitale display, der viser antallet af spring, kalorier forbrændt og træningstid. Denne funktion gør det nemt for dig at måle din træningsintensitet og sætte dig selv udfordrende mål.

Justérbar længde og holdbar konstruktion

VirosPro Digitalt Sjippetov – 2.75 m er designet med en justérbar længde, så det passer til din højde og præferencer. Det holdbare tov er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer langvarig brug og modstår slid. Den ergonomiske håndtag giver dig et godt greb og komfort under træningen.

Fordele ved VirosPro Digitalt Sjippetov – 2.75 m:

  • Effektiv træning til forbedring af kondition, styrke og koordination
  • Avanceret teknologi registrerer og tæller dine spring præcist
  • Digitalt display viser antal spring, kalorier forbrændt og træningstid
  • Justerbar længde passer til din højde og præferencer
  • Holdbar konstruktion sikrer langvarig brug
  • Ergonomisk håndtag forbedrer greb og komfort

Med VirosPro Digitalt Sjippetov – 2.75 m kan du tage din træning til det næste niveau og opnå dine fitnessmål på en sjov og effektiv måde. Bestil dit digitale sjippetov i dag og oplev en ny dimension af træning!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.