Abilica SquatPad

Brand

EAN

7051943009028

Forhandler

299 kr.

Abilica SquatPad – Beskyt dine skuldre og nakke under squat-øvelser. Polstret design for ekstra komfort. Effektivt beskytter skuldre og nakke mod belastning. Velegnet til både begyndere og erfarne træningsentusiaster. Let at montere og justere på vægtstangen. Holdbart og slidstærkt materiale af høj kvalitet. Perfekt træningsredskab til styrketræning og vægtstænger.

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000039190547 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica SquatPad – Beskyt dine skuldre og nakke under squat-øvelser

Abilica SquatPad er det perfekte træningsredskab til at beskytte dine skuldre og nakke under squat-øvelser. Med dette polstrede pad kan du træne mere komfortabelt og fokusere på at opbygge styrke og muskelmasse uden at bekymre dig om ubehag eller skader.

Key Features:

  • Polstret SquatPad til skulder- og nakkebeskyttelse
  • Optimal pasform og komfort
  • Velegnet til både mænd og kvinder
  • Holdbart og slidstærkt materiale
  • Let at fastgøre og justere på vægtstangen

Hvorfor vælge Abilica SquatPad?

Abilica SquatPad er designet med fokus på både funktionalitet og komfort. Det er ideelt til både nybegyndere og erfarne fitnessentusiaster, der ønsker at udføre squat-øvelser korrekt og uden ubehag. Med dette pad kan du forbedre din træningsoplevelse og opnå bedre resultater.

Det polstrede SquatPad er let at fastgøre og justere på vægtstangen, hvilket sikrer en optimal pasform. Det er lavet af holdbart og slidstærkt materiale, der sikrer langvarig brug. Abilica SquatPad er velegnet til både mænd og kvinder, uanset fitnessniveau.

Med Abilica SquatPad kan du træne med selvtillid og fokusere på at opbygge styrke og muskelmasse uden at bekymre dig om skader eller ubehag. Gør dine squat-øvelser mere behagelige og effektive med Abilica SquatPad!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.