Abilica Olympic WeightPlate 1.25 kg 50 mm

Brand

EAN

7051943006041

Forhandler

55 kr.

Abilica Olympic WeightPlate 1.25 kg 50 mm – Holdbar og præcisionsfremstillet vægtskive til din træning. Denne vægtskive er designet til at passe til olympiske vægtstænger med en diameter på 50 mm, hvilket sikrer en sikker og stabil træningsoplevelse. Fremstillet af høj kvalitet støbejern for holdbarhed og lang levetid. Ideel til både begyndere og erfarne træningsentusiaster med en vægt på 1.25 kg. Udstyret med praktisk håndtag for nem håndtering og placering på vægtstangen. Opgrader din træning med denne holdbare og præcisionsfremstillede vægtskive. Køb den i dag og oplev en forbedret træningsoplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000039187282 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica Olympic WeightPlate 1.25 kg 50 mm – Holdbar og præcisionsfremstillet vægtskive til din træning

Den Abilica Olympic WeightPlate 1.25 kg 50 mm er den perfekte vægtskive til at forbedre din træning og styrke. Denne vægtskive er designet til at passe til olympiske vægtstænger med en diameter på 50 mm, hvilket sikrer en sikker og stabil træningsoplevelse.

Holdbar og præcisionsfremstillet

Denne vægtskive er fremstillet af høj kvalitet støbejern, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den er præcisionsfremstillet for at sikre nøjagtig vægtfordeling og optimal ydeevne under din træning.

Perfekt til styrketræning

Med en vægt på 1.25 kg er denne vægtskive ideel til både begyndere og erfarne træningsentusiaster. Den giver dig mulighed for at tilpasse din træning og gradvist øge belastningen for at opnå større styrke og muskelmasse.

Sikker og nem at bruge

Abilica Olympic WeightPlate 1.25 kg 50 mm er udstyret med en praktisk håndtag, der gør det nemt at håndtere og placere på vægtstangen. Dette sikrer en sikker og bekvem træningsoplevelse uden risiko for skader.

Specifikationer:

  • Vægt: 1.25 kg
  • Diameter: 50 mm
  • Materiale: Støbejern
  • Præcisionsfremstillet for nøjagtig vægtfordeling
  • Passer til olympiske vægtstænger

Opgrader din træning med Abilica Olympic WeightPlate 1.25 kg 50 mm. Denne holdbare og præcisionsfremstillede vægtskive er perfekt til styrketræning og vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Køb den i dag og oplev en forbedret træningsoplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.