Vægtskiver – 10 kg sæt, 30 mm boring, tri-grip, støbejern, sort

Brand

EAN

4260637444585

Forhandler

499 kr.

Opgrader dit træningsudstyr med dette 10 kg vægtskive sæt med 30 mm boring. Vores vægtskiver er designet til at give dig en effektiv og sikker træningsoplevelse. Med tri-grip håndtagene kan du nemt og sikkert håndtere vægtskiverne under dine træningsøvelser. Disse vægtskiver er fremstillet af støbejern, hvilket sikrer en holdbar og langvarig brug. Støbejernsmaterialet gør dem også modstandsdygtige over for stød og slag, så du kan træne uden bekymringer. Med en 30 mm boring passer disse vægtskiver perfekt til de fleste standard vægtstænger. Du kan nemt montere og afmontere dem, så du kan tilpasse vægten efter dine træningsbehov. Den unikke tri-grip design giver dig et sikkert og stabilt greb om vægtskiverne. Dette minimerer risikoen for at skade dig selv eller tabe vægtskiverne under træningen. Disse vægtskiver har et stilfuldt sort design, der passer perfekt ind i ethvert træningsmiljø. Uanset om du træner derhjemme eller i et fitnesscenter, vil disse vægtskiver være en flot tilføjelse til dit træningsudstyr. Opgrader din træning med dette 10 kg vægtskive sæt. De holdbare støbejernsvægtskiver med tri-grip håndtag giver dig mulighed for at træne sikkert og effektivt. Med en 30 mm boring passer de til de fleste vægtstænger, og det stilfulde sorte design gør dem til en flot tilføjelse til dit træningsudstyr. Køb nu og tag din træning til næste niveau! Holdbarhed og alsidighed med 10 kg vægtskiver i støbejern. Opgrader din træning med dette 10 kg vægtskive sæt med tri-grip håndtag. Disse vægtskiver er lavet af holdbart støbejern og er ideelle til både hjemme- og kommerciel brug. Med en 30 mm boring passer de perfekt til de fleste standard vægtstænger. Tri-grip design for øget komfort og sikkerhed. Det tri-grip design på disse vægtskiver giver dig mulighed for at håndtere dem sikkert og komfortabelt. De ergonomiske håndtag gør det nemt at løfte, bære og placere vægtskiverne på vægtstangen. Dette sikrer en stabil og sikker træningsoplevelse. Støbejernskonstruktion for langvarig brug. Disse vægtskiver er fremstillet af støbejern, hvilket sikrer deres holdbarhed og langvarige brug. De er designet til at modstå intensiv træning og daglig brug uden at miste deres kvalitet. Med deres sorte finish tilføjer de også et stilfuldt udseende til dit træningsområde. Perfekt til styrketræning og fitness. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er disse 10 kg vægtskiver ideelle til styrketræning og fitness. De giver dig mulighed for at tilpasse belastningen og gradvist øge din styrke og muskelmasse. Brug dem til øvelser som bænkpres, squat, dødløft og mange flere. Opgrader din træning med dette holdbare og alsidige 10 kg vægtskive sæt. Køb det i dag og tag din træning til næste niveau! Styrketræning.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101087745244 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Vægtskiver – 10 kg sæt, 30 mm boring, tri-grip, støbejern, sort

Holdbarhed og alsidighed med 10 kg vægtskiver i støbejern

Opgrader din træning med dette 10 kg vægtskive sæt med tri-grip håndtag. Disse vægtskiver er lavet af holdbart støbejern og er ideelle til både hjemme- og kommerciel brug. Med en 30 mm boring passer de perfekt til de fleste standard vægtstænger.

Tri-grip design for øget komfort og sikkerhed

Det tri-grip design på disse vægtskiver giver dig mulighed for at håndtere dem sikkert og komfortabelt. De ergonomiske håndtag gør det nemt at løfte, bære og placere vægtskiverne på vægtstangen. Dette sikrer en stabil og sikker træningsoplevelse.

Støbejernskonstruktion for langvarig brug

Disse vægtskiver er fremstillet af støbejern, hvilket sikrer deres holdbarhed og langvarige brug. De er designet til at modstå intensiv træning og daglig brug uden at miste deres kvalitet. Med deres sorte finish tilføjer de også et stilfuldt udseende til dit træningsområde.

Perfekt til styrketræning og fitness

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er disse 10 kg vægtskiver ideelle til styrketræning og fitness. De giver dig mulighed for at tilpasse belastningen og gradvist øge din styrke og muskelmasse. Brug dem til øvelser som bænkpres, squat, dødløft og mange flere.

  • 10 kg vægtskive sæt med tri-grip håndtag
  • 30 mm boring passer til de fleste standard vægtstænger
  • Tri-grip design for øget komfort og sikkerhed
  • Holdbar støbejernskonstruktion til langvarig brug
  • Perfekt til styrketræning og fitness

Opgrader din træning med dette holdbare og alsidige 10 kg vægtskive sæt. Køb det i dag og tag din træning til næste niveau!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.