Træningsstang – 120cm, 30mm, op til 110kg, Stål, Forkromet, fjederlås

Brand

EAN

4260349678148

Forhandler

499 kr.

Træningsstang – 120cm, 30mm, op til 110kg, Stål, Forkromet, fjederlås er en effektiv træningsstang lavet af holdbart stål med en forkromet overflade. Denne træningsstang er velegnet til forskellige træningsøvelser og træningsformer og kan bære en vægt på op til 110kg. Med dens længde på 120cm og diameter på 30mm kan du opnå fantastiske resultater uanset om du er nybegynder eller erfaren. Den medfølgende fjederlås sikrer en sikker fastgørelse af vægtskiverne. Opnå dine træningsmål med denne kvalitets træningsstang, der er velegnet til både hjemme- og fitnesscentertræning.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100380728945 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Træningsstang – 120cm, 30mm, op til 110kg, Stål, Forkromet, fjederlås

Træningsstang til effektiv træning

Denne træningsstang er designet til at give dig en effektiv træningsoplevelse. Med en længde på 120cm og en diameter på 30mm er den ideel til forskellige øvelser og træningsformer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du opnå fantastiske resultater med denne træningsstang.

Robust og holdbar konstruktion

Træningsstangen er lavet af stål og er forkromet for at sikre holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. Den kan bære en vægt på op til 110kg, hvilket gør den velegnet til både lette og tunge træningsrutiner. Med den medfølgende fjederlås kan du nemt og sikkert fastgøre vægtskiverne på stangen.

Velegnet til forskellige træningsøvelser

Uanset om du ønsker at træne styrke, muskelopbygning eller udholdenhed, kan denne træningsstang imødekomme dine behov. Den kan bruges til øvelser som bænkpres, dødløft, squats og mange flere. Med dens alsidighed kan du skabe en varieret træningsrutine og opnå dine mål.

Fordele ved træningsstangen:

  • 120cm længde og 30mm diameter
  • Kan bære op til 110kg vægt
  • Lavet af holdbart stål med forkromet overflade
  • Fjederlås medfølger for sikker fastgørelse af vægtskiver
  • Velegnet til forskellige træningsøvelser og træningsformer

Opnå dine træningsmål med denne kvalitets træningsstang. Den er designet til at give dig en effektiv og sikker træningsoplevelse. Uanset om du træner derhjemme eller i fitnesscentret, vil denne træningsstang være en pålidelig og alsidig træningspartner.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.