Vægtskiver – Sæt 20 kg (4 x 5 kg), 30/31 mm boring, støbejern, sort

Brand

EAN

4260180090116

Forhandler

699 kr.

Vægtskiver – Sæt 20 kg (4 x 5 kg), 30/31 mm boring, støbejern, sort. Holdbar og alsidig vægtskive sæt til din træning. Passer til de fleste vægtstænger. Opgrader din træning med vores vægtskive sæt på 20 kg. Køb det i dag og oplev en effektiv og alsidig træning derhjemme eller i fitnesscentret. Egnet til styrketræning.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100380700732 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Vægtskiver – Sæt 20 kg (4 x 5 kg), 30/31 mm boring, støbejern, sort

Holdbar og alsidig vægtskive til din træning

Med dette vægtskive-sæt på 20 kg får du fire vægtskiver af 5 kg hver, som er ideelle til at øge intensiteten i din træning. Vægtskiverne er lavet af støbejern, hvilket sikrer deres holdbarhed og lang levetid.

Den 30/31 mm boring gør det nemt at montere vægtskiverne på din vægtstang eller træningsmaskine. Du kan derfor bruge dem til forskellige øvelser og træningsformer, såsom styrketræning, crossfit eller hjemmetræning.

De sorte vægtskiver har en flad overflade, der gør det nemt at stable dem og opbevare dem på en pladsbesparende måde. Du kan også bruge dem som håndvægte, hvis du ønsker at variere din træning.

Med dette vægtskive-sæt får du en pålidelig og funktionel træningspartner, der kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil dette sæt være en værdifuld tilføjelse til dit træningsudstyr.

  • Indeholder 4 vægtskiver af 5 kg hver
  • Lavet af holdbart støbejern
  • 30/31 mm boring passer til de fleste vægtstænger og træningsmaskiner
  • Egnet til styrketræning, crossfit og hjemmetræning
  • Kan bruges som håndvægte
  • Sorte vægtskiver med flad overflade for nem opbevaring

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.