Vægtskivestativ – 30mm, 7 pladser, max. 200 kg, hvid

Brand

EAN

4260180094336

Forhandler

699 kr.

Vægtskivestativ – 30mm, 7 pladser, max. 200 kg, hvid. Hold dine vægtskiver organiseret og let tilgængelige. Robust konstruktion og nem montering. Pladsbesparende og praktisk design. Organiser og opbevar dine vægtskiver på en praktisk måde. Passer til 30mm vægtskiver med en maksimal belastning på 200 kg. Holdbart stålkonstruktion sikrer stabilitet og langvarig brug. Nem montering på væggen med medfølgende monteringsbeslag. Pladsbesparende design frigør gulvplads og holder dit træningsområde ryddeligt. Med vores vægtskivestativ kan du nemt organisere dine vægtskiver, holde dit træningsområde ryddeligt og have dem let tilgængelige, når du har brug for dem. Gør din træning mere effektiv og praktisk med dette vægtskivestativ.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100380621038 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Vægtskivestativ – 30mm, 7 pladser, max. 200 kg, hvid

Det vægtskivestativ, vi tilbyder, er perfekt til at organisere og opbevare dine vægtskiver på en praktisk og pladsbesparende måde. Med en diameter på 30mm passer det til de fleste standard vægtskiver. Stativet har 7 pladser, der giver dig mulighed for at opbevare forskellige vægtskiver i forskellige størrelser.

Med en maksimal belastningskapacitet på 200 kg kan du være sikker på, at dette vægtskivestativ er robust og holdbart. Det er fremstillet af høj kvalitet og er designet til at modstå daglig brug og slid. Den hvide farve giver et rent og stilfuldt udseende, der passer ind i enhver træningsområde eller hjemmegym.

Produktfunktioner:

  • Passer til vægtskiver med en diameter på 30mm
  • 7 pladser til opbevaring af forskellige vægtskiver
  • Maksimal belastningskapacitet på 200 kg
  • Holdbart og robust design
  • Stilfuld hvid farve

Med dette vægtskivestativ kan du nemt organisere dine vægtskiver og holde dit træningsområde ryddeligt og sikkert. Det er ideelt til både professionelle fitnesscentre og private hjemmegym. Køb vores vægtskivestativ i dag og få en praktisk og pålidelig løsning til opbevaring af dine vægtskiver.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.