Vægtstang – 165 cm, 30 mm forkromet, 9 kg, stjernelåse, op til 300 kg bæreevne

Brand

EAN

4056282471683

Forhandler

499 kr.

Vægtstang – 165 cm, 30 mm forkromet, 9 kg, stjernelåse, op til 300 kg bæreevne. Denne vægtstang er designet til effektiv og sikker træning. Lavet af høj kvalitet forkromet stål, let at håndtere og transportere med en vægt på 9 kg. Stjernelåse sikrer sikker fastgørelse af vægtskiver. Imponerende bæreevne på op til 300 kg. Ideel til begyndere og erfarne træningsentusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100015707193 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Vægtstang – 165 cm, 30 mm forkromet, 9 kg, stjernelåse, op til 300 kg bæreevne

Holdbar og alsidig vægtstang til effektiv træning

Denne vægtstang på 165 cm er designet til at give dig en effektiv og alsidig træningsoplevelse. Med dens 30 mm forkromede overflade og solide konstruktion er denne vægtstang ideel til både hjemmebrug og professionelle fitnesscentre.

Med en vægt på 9 kg er denne vægtstang let at håndtere og transportere, hvilket gør den perfekt til forskellige øvelser og træningsprogrammer. Uanset om du ønsker at styrke dine muskler, øge din udholdenhed eller forbedre din kropsholdning, vil denne vægtstang være en pålidelig træningspartner.

Den medfølgende stjernelås sikrer, at vægtskiverne holdes sikkert på plads under træningen, hvilket minimerer risikoen for ulykker og skader. Vægtstangen har en imponerende bæreevne på op til 300 kg, hvilket giver dig mulighed for at udfordre dig selv og øge intensiteten i dine træningsøvelser.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren træningsentusiast, vil denne vægtstang være et pålideligt og holdbart redskab til at nå dine træningsmål. Kombiner den med forskellige vægtskiver for at tilpasse modstanden og skabe variation i din træning.

  • Holdbar og alsidig vægtstang på 165 cm
  • 30 mm forkromet overflade for bedre greb
  • Letvægtsdesign på 9 kg for nem håndtering
  • Inkluderer stjernelåse for sikker fastgørelse af vægtskiver
  • Bæreevne på op til 300 kg for intens træning

Invester i denne vægtstang og tag din træning til næste niveau. Uanset om du ønsker at opbygge muskler, forbedre din styrke eller øge din udholdenhed, vil denne vægtstang være en pålidelig og effektiv træningspartner.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.