Abilica WeightPlate 20 kg 25 mm

Brand

EAN

7051943003897

Forhandler

619 kr.

Abilica WeightPlate 20 kg 25 mm – Holdbar og alsidig vægtskive til træning. Opgrader din træning med Abilica WeightPlate 20 kg 25 mm og oplev en forbedret styrke og udholdenhed. Denne vægtskive er den perfekte tilføjelse til dit træningsudstyr og vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Køb den i dag og oplev en forbedret træningsoplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000039184284 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica WeightPlate 20 kg 25 mm – Holdbar og alsidig vægtskive til træning

Abilica WeightPlate 20 kg 25 mm er den perfekte vægtskive til at forbedre din træning og styrke. Denne holdbare og alsidige vægtskive er designet til at opfylde dine træningsbehov og hjælpe dig med at nå dine mål.

Holdbarhed og kvalitet

Denne vægtskive er fremstillet af høj kvalitet og holdbart materiale, der sikrer langvarig brug og modstand mod slid. Den er designet til at modstå intensiv træning og kan bruges både i hjemmet og i fitnesscentre.

Alsidede træningsmuligheder

Med en vægt på 20 kg er denne vægtskive ideel til forskellige træningsøvelser, herunder styrketræning, vægtløftning og crossfit. Den 25 mm standarddiameter passer til de fleste vægtstænger og giver dig mulighed for at tilpasse din træning efter behov.

Sikker og nem at bruge

Abilica WeightPlate 20 kg 25 mm er udstyret med praktiske håndtag, der gør det nemt at håndtere og transportere vægtskiven. Dette sikrer også en sikker og stabil træning, da vægtskiven nemt kan fastgøres til vægtstangen.

Specifikationer:

  • Vægt: 20 kg
  • Diameter: 25 mm
  • Materiale: Holdbart og slidstærkt
  • Passer til de fleste vægtstænger
  • Praktiske håndtag til nem håndtering

Opgrader din træning med Abilica WeightPlate 20 kg 25 mm og oplev en forbedret styrke og udholdenhed. Denne vægtskive er den perfekte tilføjelse til dit træningsudstyr og vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.