Abilica WeightPlate 10 kg 25mm

Brand

EAN

7051943003873

Forhandler

309 kr.

Abilica WeightPlate 10 kg 25mm – Holdbar og alsidig vægtskive til træning. Denne vægtskive er perfekt til at forbedre din træning derhjemme eller i fitnesscentret. Lavet af holdbart støbejern og passer til standardstænger med 25 mm diameter. Ideel til bænkpres, squat, dødløft og andre øvelser. Nem at bruge og transportere med praktisk håndtag. Opgrader din træning med denne holdbare og alsidige vægtskive. Velegnet til styrketræning, vægtløftning og crossfit.

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000039184282 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica WeightPlate 10 kg 25mm – Holdbar og alsidig vægtskive til træning

Abilica WeightPlate 10 kg 25mm er en holdbar og alsidig vægtskive, der er ideel til træning derhjemme eller i fitnesscentret. Denne vægtskive er designet til at passe til alle standardstænger med en diameter på 25 mm.

Holdbar og pålidelig

Denne vægtskive er fremstillet af høj kvalitet støbejern, hvilket gør den ekstremt holdbar og modstandsdygtig over for slid. Den er designet til at modstå intensiv brug og vil vare i mange år fremover.

Alsidede træningsmuligheder

Med en vægt på 10 kg er denne vægtskive perfekt til at øge intensiteten af dine træningsøvelser. Den kan bruges til styrketræning, vægtløftning, crossfit og meget mere. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan denne vægtskive hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Nem at bruge og transportere

Abilica WeightPlate 10 kg 25mm er nem at bruge og skifte mellem forskellige vægtskiver. Den har en praktisk håndtag, der gør det nemt at transportere og flytte rundt på. Du kan hurtigt tilpasse din træning ved at tilføje eller fjerne vægtskiver efter behov.

  • Holdbar og modstandsdygtig støbejernskonstruktion
  • Passer til alle standardstænger med 25 mm diameter
  • Velegnet til styrketræning, vægtløftning og crossfit
  • Perfekt til både nybegyndere og erfarne
  • Nem at bruge og transportere med praktisk håndtag

Opgrader din træning med Abilica WeightPlate 10 kg 25mm. Denne holdbare og alsidige vægtskive vil hjælpe dig med at nå nye højder i din træning og opnå dine mål.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.