Vægtstang – 140 cm, Ø 30 mm forkromet, 8 kg, stjernelåse, op til 300 kg bæreevne

Brand

EAN

4056282471676

Forhandler

499 kr.

Vægtstang – 140 cm, Ø 30 mm forkromet, 8 kg, stjernelåse, op til 300 kg bæreevne er en stærk og holdbar vægtstang designet til effektiv træning. Med en længde på 140 cm og en diameter på 30 mm passer denne vægtstang til alle træningsniveauer. Den forkromede overflade sikrer holdbarhed og rustbestandighed. Med en vægt på 8 kg er vægtstangen let at håndtere og transportere. Stjernelåsene sikrer sikker fastgørelse af vægtskiverne. Vægtstangen har en imponerende bæreevne på op til 300 kg og tilbyder alsidige træningsmuligheder til forskellige muskelgrupper. Køb din vægtstang i dag og kickstart din træning!

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101532061586 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Vægtstang – 140 cm, Ø 30 mm forkromet, 8 kg, stjernelåse, op til 300 kg bæreevne

Stærk og holdbar vægtstang til effektiv træning

Denne vægtstang er designet til at give dig en effektiv og sikker træningsoplevelse. Med en længde på 140 cm og en diameter på 30 mm er denne vægtstang perfekt til både begyndere og erfarne træningsentusiaster.

Den forkromede overflade giver ikke kun et flot udseende, men også en holdbar og rustbestandig finish, der sikrer langvarig brug. Med en vægt på 8 kg er vægtstangen let at håndtere og transportere, hvilket gør den ideel til hjemmebrug eller i fitnesscentret.

Stjernelåsene sikrer, at vægtskiverne er sikkert fastgjort under træningen, hvilket minimerer risikoen for ulykker. Vægtstangen har en imponerende bæreevne på op til 300 kg, hvilket giver dig mulighed for at udfordre dig selv og øge din styrke over tid.

Uanset om du ønsker at træne biceps, triceps, bryst, ryg eller ben, er denne vægtstang et alsidigt redskab, der kan bruges til en bred vifte af øvelser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil denne vægtstang hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

  • Stærk og holdbar vægtstang til effektiv træning
  • 140 cm længde og 30 mm diameter passer til alle træningsniveauer
  • Forkromet overflade for holdbarhed og rustbestandighed
  • Letvægtsdesign på 8 kg for nem håndtering og transport
  • Stjernelåse sikrer sikker fastgørelse af vægtskiver
  • Imponerende bæreevne på op til 300 kg
  • Alsidede træningsmuligheder til forskellige muskelgrupper

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.