Vægtskiver – Sæt 10 kg (4 x 2,5 kg), 30/31 mm boring, støbejern, sort

Brand

EAN

4260180090284

Forhandler

499 kr.

Vægtskiver – Sæt 10 kg (4 x 2,5 kg), 30/31 mm boring, støbejern, sort. Holdbar og alsidig vægtskive til din træning. Med dette vægtskive-sæt på 10 kg får du fire vægtskiver af 2,5 kg hver, som er ideelle til at øge intensiteten i din træning. Vægtskiverne er lavet af støbejern, hvilket sikrer deres holdbarhed og lang levetid. Den 30/31 mm boring gør det nemt at montere vægtskiverne på din vægtstang eller træningsmaskine. Du kan derfor bruge dem til forskellige øvelser og træningsformer, såsom styrketræning, crossfit eller hjemmetræning. De sorte vægtskiver har en flot og klassisk stil, der passer ind i enhver træningsomgivelse. Deres ergonomiske design gør det nemt at håndtere og skifte mellem forskellige vægte under din træning. Opgrader din træning med dette vægtskive-sæt og oplev øget styrke og udholdenhed. Køb det i dag og tag din træning til næste niveau!

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100380700728 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Vægtskiver – Sæt 10 kg (4 x 2,5 kg), 30/31 mm boring, støbejern, sort

Holdbar og alsidig vægtskive sæt til din træning

Med dette vægtskive sæt får du 4 vægtskiver af støbejern, hver vejer 2,5 kg, hvilket giver dig en samlet vægt på 10 kg. Disse vægtskiver er ideelle til at øge intensiteten i din træning og hjælper dig med at opnå dine fitnessmål.

Den 30/31 mm boring gør det nemt at montere vægtskiverne på din vægtstang eller træningsmaskine. Du kan bruge dette sæt til forskellige øvelser som bænkpres, squat, dødløft og mange flere.

Støbejernsmaterialet sikrer holdbarhed og lang levetid, så du kan bruge disse vægtskiver i mange år fremover. Den sorte farve giver et stilfuldt og klassisk udseende til dit træningsudstyr.

Produktfunktioner:

  • 4 vægtskiver af støbejern
  • Hver vægtskive vejer 2,5 kg
  • Samlet vægt på 10 kg
  • 30/31 mm boring passer til de fleste vægtstænger og træningsmaskiner
  • Holdbart og langvarigt støbejernsmateriale
  • Stilfuld sort farve

Opgrader din træning med dette vægtskive sæt og nå nye højder i din fitnessrejse. Køb det i dag og oplev fordelene ved at træne med vægte.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.