Abilica MultigripBar 50 mm

Brand

EAN

7051943009318

Forhandler

1.399 kr.

Abilica MultigripBar 50 mm – Robust og alsidig grebsstang til styrketræning. Forskellige grebsmuligheder for målrettede øvelser. Høj kvalitet stålkonstruktion for holdbarhed. Passer til standardvægtstænger. Forbedrer træningseffektiviteten og udfordrer musklerne. Perfekt til styrketræning og vægtstænger.

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000039190645 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica MultigripBar 50 mm – Styrk din træning med alsidig grebsstang

Abilica MultigripBar 50 mm er en robust og alsidig grebsstang, der er designet til at forbedre din træning og styrke. Med dens 50 mm diameter passer den perfekt til standardvægtstænger og giver dig mulighed for at udføre forskellige øvelser med forskellige greb.

Forbedr din træning med forskellige greb

Denne MultigripBar er udstyret med flere forskellige grebsmuligheder, herunder neutrale, pronerede og supinerede greb. Dette giver dig mulighed for at variere din træning og målrette forskellige muskelgrupper som biceps, triceps, skuldre og ryg.

Robust og holdbar konstruktion

Abilica MultigripBar er fremstillet af høj kvalitet stål, der sikrer en solid og holdbar konstruktion. Den er designet til at modstå intensiv brug og kan klare tunge vægte uden at miste stabilitet eller grebskomfort.

Passer til standardvægtstænger

Med dens 50 mm diameter passer denne grebsstang perfekt til standardvægtstænger. Du kan nemt montere den på din eksisterende vægtstang og begynde at udforske de forskellige grebsmuligheder og øvelser.

Forbedr din træningseffektivitet

Abilica MultigripBar 50 mm giver dig mulighed for at udføre øvelser med forskellige greb, hvilket hjælper med at udfordre dine muskler på nye måder og forbedre din træningseffektivitet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan denne grebsstang hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

  • Robust og alsidig grebsstang til styrketræning
  • Forskellige grebsmuligheder for målrettede øvelser
  • Høj kvalitet stålkonstruktion for holdbarhed
  • Passer til standardvægtstænger
  • Forbedrer træningseffektiviteten og udfordrer musklerne

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.