Abilica XC TrainingBand Set ECO

Brand

EAN

7051943733718

Forhandler

499 kr.

Abilica XC TrainingBand Set ECO – Effektiv træning derhjemme. Opnå en effektiv træning derhjemme med Abilica XC TrainingBand Set ECO. Dette træningsbåndsæt er ideelt til både begyndere og erfarne træningsentusiaster, der ønsker at forbedre deres styrke, udholdenhed og fleksibilitet. Bestil dit sæt i dag og kickstart din træning derhjemme!

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000047593501 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica XC TrainingBand Set ECO – Effektiv træning derhjemme

Opnå en effektiv træning derhjemme med Abilica XC TrainingBand Set ECO. Dette træningsbåndsæt er ideelt til at styrke og tone dine muskler, forbedre din fleksibilitet og øge din udholdenhed. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan dette sæt hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Holdbarhed og miljøvenlighed

Abilica XC TrainingBand Set ECO er lavet af naturligt latexmateriale af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. Sættet er også miljøvenligt, da det er produceret med fokus på bæredygtighed og genbrugsmaterialer.

Justérbar modstand

Dette træningsbåndsæt leveres med forskellige modstandsniveauer, der kan tilpasses dine individuelle behov og træningsniveauer. Uanset om du ønsker en let opvarmning eller en intensiv træning, kan du nemt justere modstanden ved at skifte mellem de forskellige bånd.

Allsidig træning

Abilica XC TrainingBand Set ECO giver dig mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser, herunder styrketræning, toning, strækning og rehabilitering. Med dette alsidige sæt kan du træne hele kroppen og målrette specifikke muskelgrupper.

Transportabelt og nemt at bruge

Dette træningsbåndsæt er let og kompakt, hvilket gør det nemt at transportere og opbevare. Du kan nemt tage det med dig på rejser eller bruge det derhjemme. Sættet leveres også med en praktisk opbevaringspose, der holder båndene organiseret og beskyttet.

  • Effektivt træningsbåndsæt til hjemmebrug
  • Styrker og toner musklerne
  • Forbedrer fleksibilitet og udholdenhed
  • Lavet af holdbart og miljøvenligt latexmateriale
  • Justérbar modstand for individuel tilpasning
  • Mulighed for alsidig træning af hele kroppen
  • Let og kompakt design for nem transport og opbevaring
  • Inkluderer praktisk opbevaringspose

Opnå resultater med Abilica XC TrainingBand Set ECO og tag din træning til næste niveau. Uanset om du ønsker at opbygge muskler, forbedre din kondition eller øge din fleksibilitet, er dette træningsbåndsæt det perfekte valg for dig.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.