Abilica YogaMat Jute ECO

Brand

EAN

7051943733039

Forhandler

Original price was: 579 kr..Current price is: 399 kr..

Abilica YogaMat Jute ECO – Den perfekte yogamåtte til din træning. Denne miljøvenlige yogamåtte er lavet af naturlige jutefibre og giver en behagelig og skridsikker overflade. Holdbar, bæredygtig og let at rengøre og transportere. Bestil nu og forbedr din yogapraksis med optimal komfort og stabilitet. Perfekt til træning derhjemme eller på farten. Kategori: Træningsmåtter.

Køb her

Varenummer (SKU): 5234000047593272 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica YogaMat Jute ECO – Den perfekte yogamåtte til din træning

Abilica YogaMat Jute ECO er en miljøvenlig yogamåtte, der er designet til at forbedre din yogapraksis. Denne yogamåtte er lavet af naturlige jutefibre, der giver en behagelig og skridsikker overflade, så du kan udføre dine yogaøvelser med optimal komfort og stabilitet.

Holdbar og bæredygtig

Denne yogamåtte er ikke kun behagelig at træne på, den er også bæredygtig. Jutefibre er et naturligt og miljøvenligt materiale, der er biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt. Du kan derfor træne med god samvittighed, da du ved, at du bidrager til at skåne miljøet.

Skridsikker overflade

Abilica YogaMat Jute ECO har en skridsikker overflade, der giver dig optimalt greb under din træning. Uanset om du udfører dynamiske yogaøvelser eller stående stillinger, kan du være sikker på, at måtten ikke glider væk under dig. Dette giver dig mulighed for at fokusere på din træning og forbedre din balance og styrke.

Nem at rengøre og transportere

Yogamåtten er let at rengøre, da den kan tørres af med en fugtig klud eller vaskes i hånden. Den er også let at transportere, da den kan rulles sammen og fastgøres med den medfølgende elastikrem. Du kan derfor nemt tage din yogamåtte med dig til yogastudiet, fitnesscentret eller udendørs træning.

  • Materiale: Naturlige jutefibre
  • Størrelse: 183 cm x 61 cm
  • Tykkelse: 5 mm
  • Skridsikker overflade
  • Bæredygtig og miljøvenlig
  • Nem at rengøre og transportere

Forbedr din yogapraksis med Abilica YogaMat Jute ECO – den perfekte yogamåtte til din træning. Bestil nu og oplev den ultimative komfort og stabilitet under dine yogaøvelser.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.