Komfortabel Yogamåtte – 190 cm Lang, 80 cm Bred, 1,5 cm Tyk, Skridsikker

Brand

EAN

4260180091359

Forhandler

399 kr.

Komfortabel Yogamåtte til din træning – 190 cm Lang, 80 cm Bred, 1,5 cm Tyk, Skridsikker. Denne yogamåtte giver dig masser af plads til at udføre dine yogastillinger og øvelser med lethed. Den er skridsikker og stabil, og dens 1,5 cm tykkelse giver ultimativ komfort og støtte til dine led og muskler. Den er også holdbar og nem at rengøre. Forbedr din træning og opnå større balance og fleksibilitet med denne komfortable yogamåtte.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329100380624501 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabel Yogamåtte til din træning

Denne komfortable yogamåtte er perfekt til din træning. Med dens dimensioner på 190 cm i længden, 80 cm i bredden og 1,5 cm i tykkelsen, giver den dig masser af plads til at udføre dine yogastillinger og øvelser.

Skridsikker og sikkerhedsgaranti

Yogamåtten er designet med en skridsikker overflade, der giver dig stabilitet og forhindrer, at du glider under din træning. Du kan derfor fokusere fuldt ud på din praksis uden bekymringer.

Ultimativ komfort og støtte

Med dens 1,5 cm tykkelse giver denne yogamåtte en behagelig og støttende overflade, der beskytter dine led og muskler under træningen. Du kan nyde en behagelig oplevelse, selv under de mest udfordrende stillinger.

Holdbar og let at rengøre

Yogamåtten er lavet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug. Den er også let at rengøre, så du kan opretholde en ren og hygiejnisk træningsområde.

  • Dimensioner: 190 cm (længde) x 80 cm (bredde) x 1,5 cm (tykkelse)
  • Skridsikker overflade for øget stabilitet
  • Ultimativ komfort og støtte til dine led og muskler
  • Holdbar og langvarig brug
  • Nem at rengøre og vedligeholde

Med denne komfortable yogamåtte kan du forbedre din træning og opnå større ro og balance i din yogapraksis. Gør din træning mere behagelig og sikker med denne skridsikre yogamåtte.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.